SMJEŠTAJ

Sarajevo, 06.09.2020.

Za sve učesnike Skakavac Trail-a i njihovu pratnju, organizator je dogovorio popuste za smještaj u slijedećim objektima:
1.) u Sarajevu u Hostelu Walter 

Hostel Walter Sarajevo nalazi se u Sarajevu, na 500 metara od fontane Sebilj, te sadrži zajednički salon, besplatno privatno parkiralište, vrt i opremu za roštilj. Gostima su na raspolaganju zajednička kuhinja i skladište prtljage, a u cijelom je objektu dostupan besplatan WiFi. Gosti mogu posjetiti popularne obližnje zanimljivosti, poput Gradske vijećnice, Vječne vatre i Sarajevske žičare. U sklopu objekta dostupna je terasa.

U periodu od 01.09. do 10.09.2020., cijene spavanja za Skakavac Trail učesnike su umanjene za 20% popusta.

  • Double room 
  • Triple room
  • Quadruple room 
  • 5-bed dorm 
  • 6-bed dorm 

Cijena uključuje: doručak, kafu i čaj tokom cijelog boravka, smještaj, posteljinu, peškire, boravišnu taksu,lokere, mape, fen i peglu.Rezervacije smještaja, instrukcije za plaćanje i više informacija o smještaju možete dobiti putem mail adrese: info@walterhostel.com, (uz naglašavanje da ste takmičari Skakavac Traila), ili na telefon +387 61 477 102 (Nirela Smajović), adresa: Ulomljenica 1, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Više informacija: www.walterhostel.com

2.) u Sarajevu u Hostelu Franz Ferdinand

Hostel Franz Ferdinand smješten je u središtu Sarajeva, samo 100 metara od živopisnog područja Baršćaršija, a nudi moderne smještajne jedinice s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Također su na raspolaganju zajednička kuhinja i salon. Sve sobe imaju ormar. Pojedine uključuju vlastitu kupaonicu, a druge zajedničku kupaonicu s tušem. Sve su jedinice opremljene besplatnim ormarićima na zaključavanje. Uz nadoplatu je dostupna usluga pranja i sušenja rublja.

U periodu od 01.09. do 10.09.2020., cijene spavanja za Skakavac Trail učesnike su umanjene za 20% popusta.

Cijena uključuje: doručak, kafu i čaj tokom cijelog boravka, smještaj, posteljinu, peškire, boravišnu taksu,lokere, mape, fen i peglu.

Rezervacije smještaja, instrukcije za plaćanje i više informacija o smještaju možete dobiti putem mail adrese: info@franzferdinandhostel.com,  (uz naglašavanje da ste takmičari Skakavac Traila), ili na telefon +387 61 477 102 (Nirela Smajović), adresa: Jelića 4, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Više informacija: http://franzferdinandhostel.com